2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

RĪGAS SOS SERVISS 24/7 

RĪGAS SOS SERVISS 24/7 

Rīgas Sos Serviss var sniegt palīdzību gan kritiskās, gan ikdienišķās situācijās, kas saistītas ar auto vai ēku durvju atslēgu nomaiņu, vai arī to atvēršanu. Darbojamies Rīgā un 50 km rādiusā. 30 gadu darbības laikā Rīgas Sos Servisa darbinieki nav saskārušies ar situāciju, kad nebūtu varējuši atvērt kādas aizcirtušās vai kāda cita iemesla dēļ ciet esošas durvis. Sos serviss var sniegt palīdzību, piemēram, šādās situācijās:

- aizslēgušās mājas vai mašīnas durvis;

- pazudusi, iesprūdusi vai nolūzusi mājas atslēga;

- nolietojusies durvju slēdzene, kas attiecīgi ir jānomaina;

- īrnieki pēc īres līguma beigām nav atgriezuši atslēgas.

Atslēgu serviss strādā 24/7, līdz ar to var sniegt palīdzību jebkurā diennakts laikā. Ar mums iespējams sazināties pa tālruni +371 27065800 vai rakstīt ziņu Whatsapp. Ja ir nepieciešams uzzināt pakalpojuma izmaksas, tad sūtiet īsu situācijas ieskicējumu un attēlus, dažu minūšu laikā saņemsiet ziņu par pakalpojuma izmaksām.

Durvju atvēršana

Situācijas, kad ir nepieciešama durvju atvēršana var būt visdažādākās, bet visbiežāk klienti pie mums vēršas, ja

- ir nolūzusi durvju atslēga vai tā negriežas:

- ja atslēga ir pazaudēta:

- ja nedarbojas aizbīdnis.

Rīgas Sos durvju serviss var atrisināt šīs situācijas ļoti ātrā laika sprīdī, lai Jūsu ikdiena varētu ritēt mierīgi un bez aizķeršanās.

Auto durvju atvēršana

Automašīnas durvju atvēršanai ir sava specifika, atšķirība no mājas durvju atvēršanas, jāuzsver, ka mūsu speciālisti no RigasSOSserviss.lv auto durvis atvērs tā, ka netiks bojāts ne mašīnas logs, ne durvis, kas klientiem parasti ir ļoti svarīgi. Jo šādās situācijās klienti allaž vispirms jautā, vai automašīnas durvju atvēršana nebojās auto logu vai durvis. Dažas no situācijām, kad var būt nepieciešama auto atvēršana:

- sala ietekmē nav iespējams atslēgt auto;

- bojāta centrālā atslēga;

- atslēgas ieslēgšana mašīnas iekšpusē;

- defekti auto elektronikā;

Tās ir tikai dažas no iespējamajām situācijām, kad var būt nepieciešams auto atslēgu serviss. Neatkarīgi no tā, kāds auto modelis Jums ir, mēs spēsim atvērt Jūsu auto durvis.

Svarīgi atcerēties, ka gan mājas, gan auto atvēršanu vislabāk uzticēt profesionāļiem, lai pēc atvēršanas nebūtu jāpārmaksā vēl par mājas vai auto durvju labošanu vai maiņu. Neikdienišķas situācijas nekad nav prognozējamas, tādēļ atcerieties, ka Rīgas Sos Serviss ir pieejams 24/7, lai Jums sniegtu palīdzību.

Vairāk informācijas https://rigassosserviss.lv/